Over ons

Wij zijn Gijs en Marijn van Houtum en in 2020 hebben wij het bedrijf Van Houtum Projecten opgericht. Wij zijn specialisten in het onderhoud van PV. Dit doen wij voor bedrijven en zonneparken.

Inspectie, onderhoud & reiniging
Behaal maximaal rendement
Verlengde levensduur panelen

Specialisten in PV onderhoud

Onze missie is om het rendement en de uitstraling van PV-systemen te verbeteren, zodat onze partners maximaal kunnen profiteren van duurzame energie.

Onze visie is dat wij ernaar streven om het toonaangevende bedrijf te zijn op het gebied van PV-onderhoud, door gebruik te maken van innovatieve en duurzame technologieën een bijdrage te leveren aan de groene economie.

Neem contact op

Onze kernwaardes

Gefocust op rendement

Wij zien PV als een investering. Het is belangrijk dat dit voor de eigenaar ook iets oplevert. In onze diensten zorgen we er dan ook voor dat het resultaat op nummer één staat en er waarde wordt geleverd.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons erg hoog in het vaandel. Het is ook een van de belangrijkste redenen dat er ooit met PV begonnen is. Tijdens onze werkzaamheden houden wij dit in ons achterhoofd en proberen de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Technische kennis

Onze achtergrond en ervaring zorgt ervoor dat we over veel technische kennis beschikken van PV en alles wat daarmee te maken heeft. Het stelt ons in staat om problemen snel op te sporen en op te lossen, de prestaties van het park te optimaliseren en partners goed te adviseren over het onderhoud van hun systeem.

Nieuwste technologieën

Als jonge ondernemers zijn we met techniek opgegroeid. Door altijd over de nieuwste technologieën te beschikken zorgen we ervoor dat we altijd het beste resultaat kunnen leveren. De ontwikkelingen zorgen er altijd voor dat dingen sneller, slimmer en energie efficiënter worden. Om boven genoemde punten te garanderen zorgen we ervoor dat we op de hoogte blijven van de laatste trends.

Onderhoud uitbesteden?

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor reiniging van uw zonnepanelen. Wij komen graag langs om uw situatie te bekijken voor een offerte op maat.
Vraag offerte aan
Binnen 1 werkdag antwoord · Geheel vrijblijvend